Ποιοι Είμαστε


Η Εταιρεία και το Όραμά μας

Η εταιρεία ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1971, από τον Κο Θεόφιλο Καππάτο. Έως και σήμερα, λειτουργεί με συνέπεια ως κατασκευαστική και εμπορική επιχείρηση οικιακών ειδών και μικροσυσκευών υπό τη διακριτική επωνυμία Roller Kappatos S.A.

Από το ξεκίνημα της εταιρείας εώς και σήμερα, στόχος μας παραμένει ένας: η κατασκευή αξιόπιστων, πρακτικών και προσιτών προϊόντων για το σπίτι και το νοικοκυριό, που να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη! Πίσω από κάθε προϊόν μας, κρύβεται το μεράκι και η εμπειρία χρόνων, στοιχεία που μας κάνουν να θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Η σταθερή προτίμησή σας στα προϊόντα μας, επιβεβαιώνει καθημερινά αυτή μας τη προσπάθεια. Σας ευχαριστούμε γι αυτό, και ανταποδίδουμε, προσφέροντάς σας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Προϊόντα που χρησιμοποιούμε κι εμείς οι ίδιοι καθημερινά!

Σχεδιασμός και Κατασκευή

Όλα τα προϊόντα που φέρουν την επωνυμία Roller, κατασκευάζονται στην Ελλάδα, στην μονάδα μας στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Η παραγωγή μας επικεντρώνεται σε δύο τομείς:

1. Την κατασκευή ηλεκτρικών συσκευών, όπως: ψηστιέρες, ηλεκτρικά BBQ, ηλεκτρικούς φούρνους κ.α.
2. Την κατασκευή συσκευών οικιακής χρήσης, όπως: τις κατοχυρωμένες (με τίτλο Ευρωπαϊκής πατέντας) Βάσεις Ηλεκτρικών Συσκευών, καθώς επίσης: ταψιά μαγειρικής όλων των ειδών (στρογγυλά, ορθογώνια, ανοξείδωτα και εμαγιέ), σετ κάλυψης ματιών κουζίνας και άλλων απαραίτητων ειδών για το νοικοκυριό.

Εκμεταλλευόμαστε τις σύγχρονες μεθόδους έρευνας και ανάπτυξης και δίνουμε έμφαση σε όλους τους τομείς παραγωγής (τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον έλεγχο των προϊόντων) επιτυγχάνοντας έτσι την συνεχόμενη εξέλιξη και βελτίωση τους, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητά τους.

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, προωθώντας την υγιεινή και την ασφάλεια των καταναλωτών. Είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από τον ΕΛ.Ο.Τ. και φυσικά φέρουν πιστοποίηση CE.

Η επιχείρηση ελέγχεται στους νευραλγικούς τομείς (παραγωγή, πωλήσεις, λογιστήριο, αποθήκες) από έμπειρα, καταρτισμένα στελέχη κι από τον πρόεδρο της εταιρείας Κο. Θεόφιλο Καππάτο.

Είμαστε δίπλα σας

Iδιαίτερη προσοχή δίνεται στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, που είναι ένας από τους σοβαρούς λόγους της επιτυχημένης πορείας μας στο χώρο. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως τα προϊόντα μας φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας, ενώ παρέχεται η δυνατότητα service ή αντικατάστασης για όλη τη γκάμα των προϊόντων Roller, σε συνεργασία με εξειδικευμένα service points σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών και service, πατήστε εδώ.

Η διάθεση των προϊόντων μας πραγματοποιείται από το εμπορικό μας τμήμα. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα online, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-roller.gr) ή εναλλακτικά, μέσω επιλεγμένων συνεργατών μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.